Extensions Helsingborg

 Extensions

Få det långa, fylliga hår du alltid drömt om!

Extensions kan användas både som utfyllnad i tunt hår och som förlängning av kort eller medellångt hår – eller både och. Resultatet av välsatta extensions är fantastiskt, självförtroende växer ännu mer än håret!

Det finns idag lite olika metoder för extensions, och vi på Hårbörsen erbjuder fyra olika som presenteras här.

Extensions med keratinwax

Detta är den klassiska metoden för extensions som har dominerat marknaden i cirka 15 år. Tunna slingor som ligger ton-i-ton med din egen hårfärg sätts fast i tunna slingor av ditt eget hår, ganska nära hårbotten, med hjälp av keratinwax och en värmetång. Dessa extensions kan sitta i upp till 3 månader, sedan bör de tas ut.

Extensions med tejp

Tejpextensions är skonsamma för håret men inte fullt lika hållbara som vaxextensions. Man kan dock spara dem och sätta i dem igen efter att de trillat av. Tejpextensions är inte helt fukttåliga så de kräver att man torkar håret med fön efter tvätt. Ett suveränt alternativ när man vill skapa effekt i håret. 

Extensions med microringar

Med microringar som alternativ till wax och tejp slipper man kladd och de går snabbt att både sätta i och ta ur. Även extensions med microringar kan återanvändas vilket är ekonomiskt. En nackdel med microringar är att det inte går att färga håret med dem i, men i regel har man inte extensions hela vägen upp så man brukar kunna färga en utväxt i benan och runt ansiktet utan problem.

MAGO extentions

MAGO extensions är en ny teknik löshårsteknik som är överlägsen alla andra. Dels är kvaliteten på håret man använder av allra bästa sort och dels tillför man ingenting mer än just bara löshåret. Med särskild knytteknik knyter man fast löshårsslingorna i det egna håret. Slitaget är minimalt och resultatet så naturligt det bara går. Kontakta oss på Hårbörsen om du vill veta mer.